6 DAGAR KVAR

Nu har julen passerat och den var som vanligt väldigt bra. Vi tillbringade den i Sörmjöle hos farmor och farfar. där var även våra kusiner och det var mycket trevligt. Jag fick bl.a en mobil, minneskort, pengar, presentkort osvosv. Väldigt många bra juklappar. Fast jag har ju kvar en "julafton", en som vi kompisar ska ha! Jag var och köpte de första igår, och jag måste säga att mina rim till dom blev spännande. Förresten så fick jag en julklapp med ett rim på, av min syster. Ni kan få se det, och se om ni kan lista ut vad det var ;D


Jag har påbörjat en nedräkning nu tills Natalie och Anton kommer hem, och idag är det 6 dagar kvar!
31 dagar kvar till halkbanan och 52 dagar kvar till jag blir 18!
Jag taggar ändå 2009.
Oj just ja, nyår snart. Jag och my old homies hade tänkt träffas, men jag har inte pratat med dom på ett tag, så jag måste nog ringa dem. Hade iallafall vart askalas att inleda ett nytt härligt år med gamla härliga männsikor!

NÄMEN

jag har skaffat bdb, CHECK IT OUT HERE
det var någon som hade snott mitt frigus, så det blev en fridagus, hehehe

JULLOV

Sådär, nu har nog alla fått jullov, vi fick det i torsdags. då hade vi innebandy, men jag var inte på det för jag hade körlektion. (nu har jag bokat halkbanan! =D) och sedan for vi på great eastern och åt middag, vilket var jättemysigt.
I fredags sov jag ut och städade ur lägenheten ordentligt för på eftermiddagen åkte jag hem till familjen.

Nu hade jag och Anna tänkt se någon skräckis!
btw så är Natalie, Anton och deras familj i thailand nu! usch vad avundsjuk jag är =(

Sen måste ni nästan få se en bild på bandet misfits som är hur bra som helst. fast dom ser lite halvskumma ut.


LUCIAVAKA

Ja, som sagt, det är lucia idag och jag och kompisar har vakat! Det var ändå sjukt skoj och vi gjorde alltifrån pepparkakor till snöbollskrig och film. Har inte sovit något sen jag klev upp i fredag, vid halv tio, och nu sitter jag hos natalie. är trött och väntar på skjutss hem. äh, orka detta.

BLÖ

Nu har jag och Natalie tagit hand om en unge som va här och hälsade på. (prasoelev, typ) det var rätt så skoj, för han mobbade henne hela tiden, typ på kemin.
Natalie: jahaaaa, så om det är en OH-grupp, då är det en alkohol?
Lillungen: det lärde man sig typ i åttan....
Natalie: DÖÖ HORUNGE

Iallafall så tror jag att jag har blivit värsta filmfreaket. Igår tittade vi på Death proof, en film av Quentin Tarantino. Ni som känner till han kan nog lista ut att den var rätt så.. annorlunda. Men jag och Anton bestämde iallafall att vi ska ha en kväll då vi bara ser hans filmer.
btw så har jag historia och sitter och låtsas att jag läser i boken och skriver svar på frågor på datorn.
och förresten så köpte jag världens bästa julklapp till sandra. hon kommer att bli överlycklig, det vet jag!
snart har jag körlektion. jag har glömt vad vi skulle göra, men jag tror det var "mindre landsväg", eller "inledande statstrafik"... fast jag tror jag gjorde det sist..

jag har förresten kommit på att redigera bilder i photoshop är enkelt. iallafall om man bara ska ändra typ färgbalans och kontrast och liknande. ser den här bilden inte lite scary ut? =D


INSIDE

Jag måste bara rekomendera en film som jag såg i helgen! Den heter Inside och handlar om en gravid kvinna som förlorar sin make i en bilolycka. 4 månader senare är hon höggravid och ska föda vilken dag som helst, och då knackar det på dörren. Det är en mystisk kvinna som säger att hon vill komma in och låna telefonen. Sarah, som den gravida kvinnan heter, anar något annat och blir lite illa till mods och ljuger ihop att hennes man ligger och sover och vill absolut inte bli väckt. Den mystiska kvinnan utanför säger "Sarah, din man är död".
Iallafall, så ringer Sarah polisen och de genomsöker området och säger att allt är lugnt och att dom kommer att komma lite senare under natten för att kolla att allt är okej. Sarah går och lägger sig, och somnar. Plötsligt ser man kvinnan utifrån stå inne i hennes sovrum och tittar på henne... Hon går iväg och hämtar en stor metallsax och lite regöringssprit...


A COLD PLACE

WEY, de första julklapparna är fixade. dock är det bara två, men ändå!
jag har också kommit på hur bra misfits är (igen). egetligen har jag inget värt att skriva. orkar inte berätta om vad jag har hållt på med dom senaste dagarna. jag kanske borde ladda över bilderna på kameran till datorn så jag kan lägga upp lite nya.
.....fast inte nu. nu håller jag på att tvätta, borsta tänderna och ska alldeles strax hoppa in i duschen. ska till natalie och plugga. matteprov imorn.
sen blev jag väldigt sugen på att färga håret också.
äsch

RSS 2.0