HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD, TOM OCH GLAD

Nu, för första gången under denna vinter, har jag gått och blivit sjuk. och såklart var det just nu, precis då vi har fått sportlov. yey. men jag hoppas jag är bra på att bli frisk så jag kan göra annat än att ligga hemma under lovet.
men en bra sak var att jag slapp släpa på skidor idag till skolan.

förresten, visste ni att apberget säljer dina personuppgifter?

NÄMEN

HAHAHA, ROLIGASTE PÅ LÄNGE!


RUBRIK

Nu är jag hemma i bjenberg och när jag kom hem överraskades jag av ett paket som låg på bänken, och det var till mig!
det satt en lapp på den där det stod:
Frida
Tack för att du hjälpte mig när jag bröt benet.
/Iris
och i paketet var en ask choklad =D

detta hände nån gång innan jul då jag hoppade av bussen. det var hur halt som helst, och en tant som bor i byn hoppade också av. jag hade börjat gå, så då hörde jag hon ropa "HALLLÅÅ", så jag sprang tillbaka och då låg hon ner. samtidigt kom en som bodde just där bredvid så vi hjälpte henne in i bilen och skjutsade hem henne. men hon kunde inte stödja på benet så vi fick typ lyfta henne.

så om man är en vardagshjälte så kan man överraskas med sånahära saker! =D

VILKA ALTERNATIV STÄMMER INTE, INGA IN DE KORREKTA ALTERNATIVEN

jag tror att det är något fel på min dator för den låter som fåglar som kvittrar.

TRALALAALAAAA

hahahaa, fan vad chill! vi har fysik nu och vi skulle tydligen ut och ta tid på någon när den cyklade. men en av oss i klassen var tvungen att stanna inne, och jag var frivillig, för man vill ju verkligen gå ut. hehee

JAG HÖRDE INTE, TA DET IGEN

Var på bio igår med Linda, vi såg Fredagen den 13onde. Det var en nyinspelning av den gamla klassikern och den var väldigt bra! Den var asspännande och man hoppade till typ hela tiden. Helt klart värd att se!

Hos Linda lyssnade vi bl.a. på musik, och en låt som jag gillade asmkt var den här:




Ikväll blir det att fara ut och äta med familjen, sedan till en lägenhet utan internet =(
Btw så kom jag på att det bara är den här veckan och sen är det lov! WEY! =D det ska bli asskönt. jag har inget planerat typ, så vi får se vad som händer (förutom att jag och Linda ska försöka fara iväg och åka slalom xD)

ne, nu ska jag kliva upp

CAN YOU SAY BRAINWASHING?

Det var jätteskoj igår! Vi gjorde middag, åt den, gjorde tårta, åt den, pratade, pratade och pratade! Fick bl.a. en till bil =D men denna fick jag bygga ihop själv.

Sen inatt hade jag en jättemysko dröm. Det var jag och några till, som jag inte vet vilka dom var, som hade blivit tillfångatagna av en jättearg och läskig gubbe. Vi var i en lokal som var tom typ, men det påminde lite om en gammeldags affär, fast det var helt tomt. gubben var iaf jättedum, och tvingade oss att lägga alla våra värdesaker vi hade på oss i en hink typ. så vi stod på ett led, och jag stod ganska långt bak. jag började plocka fram mobilen, och skrev ett sms i smyg till mamma som löd "hjälp oss, snälla!" sen ett till där det stod "skynda mofnonf" (eller typ något sånt, jag skulle skriva ett till ord, men det blev fel så T9 gjorde så att det blev typ så). men gubben såg mig skicka det där sista smset och blev jättearg och började jaga mig därinne. och samtidigt blev han yngre och yngre. till slut såg jag en bil som stod utanför och det var min mosters mans mamma som hade kommit för att rädda oss. och när gubben, som nu hade börjat blivit ett barn, såg bilen så sprang han ut genom bakdörren och lyckades komma undan!
Jätteskum var den iallafall!

här hade jag tänkt skriva om hur arg jag är, men jag tänker inte ödlsa tid och energi på det



Nova, - 08

CALL ME A MONSTER, WELL BABY, YOU'RE A MONSTER TOO

Körde själv idag för första gången, vilken känsla! =D fick köra en automatväxlad bil igår, och det var.. konstigt typ.
Iallfall så ikväll så kommer Jessika, Chrisitne och Christines kompis från Mjölby (som jag har glömt namnet på =() på besök! det ska bli jätteskoj! var jättelängesen jag träffade dom. eller ja... det var vid nyår, men ändå. det är länge.

förövrigt är den här låten väldigt bra


KÖRKORT

KÖRKORT NU, WEEEEEEY!

18 ÅR

Nu är jag vuxen, grattis till mig! =D
sen så gjorde jag teoriprovet idag, 62 av 65 rätt, grattis till mig igen! =D

DOM JÄVLARNA TOG OSS EN EFTER EN

Nu är har jag helg och det är hur härligt som helst. Jag är hemma i Bjenberg men ska åka tillbaka till umeå lite senare idag. Här är det ännu mer snö än i umeå!
Annars så har jag sovit jättemkt. det var skönt hehehe.
imorgon blir det födelsedagsmiddag hos mig! det ska bli skoj! =D
egentligen vet jag inte vad jag ska skriva.


PLÖTSLIGT ÄR DET BARA 6 DAGAR KVAR

Okej, jag har vart jättedålig på att uppdatera men det är för att jag inte har internet.
Iallafall idag så har jag biologiprov. jag tänkte vara jätteduktig och plugga mycket igår. när jag kom hem satte jag mig och läste i boken. typ 5 sidor kanske. sedan kom jag på att jag måste äta middag, så jag gjorde det. och det tog ett tag. sen blev jag trött så jag gick och duschade och gick och la mig sedan. så nu sitter jag här, utvilad och kan ingenting inför provet!

men något som är bra är att jag får helg efter den här skoldagen! =D är typ studiedagar torsdag och fredag och det är jätteskönt. sen på fredag hade jag tänkt att bjuda på middag och tårta för att fira mig. =D och sen tiiiiisdaaaag. 18 år! YEY!

ÅÄÖ

Just nu bloggar jag inte för jag inte vill (och för att jag inte har internet hemma)

btw så fyller jag år om 12 dagar

RSS 2.0