TRALALALA

Okej nu kanske det är dags att blogga igen. har inte gjort det på.. jag vet inte hur länge! Men nu är det höstlov och jag har all tid i världen (..eller jag inbillar mig det, känns mkt bättre så).
vad har jag nu gjort sen sist? det enda jag kan komma på är nog att jag har pluggat! det ska jag även ägna mitt höstlov till, bland annat. Låter inte det underbart?
Men annars ska jag ta en spruta (jag är nervös =(), barnvakt och vara med kompisar!
Och jag har även lagt in lite bilder från kameran på datorn, så nu kan ni få se lite bilder =)


LOL

Det här är coolt!
Jag sitter på en buss nu som står på vasaplan.
hEHEHhEe

HELGENS BESTÅNDSDELAR

I helgen har det hänt lite grejer alltid! På lördagmorgonen for jag och några kompisar till Ikea i Sundsvall och shoppade! Vi tillbingade mest tid i gallerian där brevid. På Ikea hittade jag saker till lägenheten såsom klocka (en jättestor och assnygg!) en väckarklocka, besticklåda, grytlappar osvosv. i affärer i gallerian fyndades present till mamma vilket jag inte kan säga för hon brukar läsa min blogg, vantar, studentkokbok med jätteroliga recept och ett klistermärke att sätta på dörren där det står "Mycket reklam tack!" =D

Idag så har det vart en typisk söndag. har inte gjort så mycket. eller jo, jag har vart på stan och köpt sex and the city boxen och jag taggar marathon! Någon som är på?
Dagen har även gått åt till LITE pluggning. Skrivit några rader på engelskan. Sakta men säkert börjar den bli en sida och det måste bli minst två tills på fredag. samtidigt ska lite (läs väldigt väldigt mycket) matte göras för det är prov på torsdag. + det att det är lite annat, bla historiaprov nästa vecka, redovisning osvosv.

Det här blev ett tråkigt inlägg. Eller ja, roliga inlägg = bilder. men jag orkar inte hämta sladden OCH kameran för att lägga in bilderna på datorn. dom får ni senare. kanske.
NU! SOVA!

MY BRAIN IS HANGING UPSIDE DOWN

Typ det mest sanna jag läst och hört på ganska länge:
Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans


BANANSKAL

Idag har vart en ganska bra dag! Först hade vi styrketräning på friskvården så vi var såklart i gymmet. Sedan spelade jag och Lovisa squash innan lunch och det var jätteskoj! Sedan efter lunch hade vi engelska och kemi. På kemin håller vi på att förberda ett Jeopardy-spel som vi ska ha efter höstlovet. Det verkar spännande!

Igår kom mormor och mamma och hälsade på och vi fick lite saker såsom glas, duk, bordstabletter, mat osvosv. Väldigt uppskattat! Mamma kom även med min cykel som jag ska ha som är en riktig mormorcykel! Jag tycker den är rätt häftig. (Bild kommer sedan)
Imorgon ska jag och några kompisar åka till Ikea och shoppa! Det ska bli jätteskoj!

Jag funderar på att köpa Sex and the City-boxen. Jag har bara sett några få avsnittt på tv + filmen och är redan kär! Så jag får ju mycket för pengarna, elller vad man ska säga för jag har ju massa osedda avsnitt =D


KUSINVITAMIN


BIOLOGI AND STUFF

Nu har jag inte bloggat på länge och det beror på plugg! Vi har haft läxor och prov, men nu har det lugnat ner sig en aning. Igår hade vi ett biologiprov som jag hade suttit kvällen innan och pluggat på och jag lyckades få VG på det! =D så jag är jättenöjd!
Och det var ju säklart regn imorse när jag skulle cykla. Nu har jag faktiskt fått reda på art närmaste busskur är, men jag hade lånat Natalies cykel och lovat lämna igen den idag. Så det var bara att trampa.

Ikväll så kommer mamma och mormor på besök. Det ska bli trevligt.

Nu ska vi snart ha svenska. Vi har sett på Hamlet ett antal lektioner och jag har verkligen inte hängt med. Filmen var verkligen dålig. Men, nu ska jag försöka fixa labbrapporten!

PLUGGDAG

Nu sitter jag på skolan och är hjärndöd. Detta pga av att min lillasyster hade en kompis som sov över och de snackade typ till 6 på morgonen.....
Nu ska jag snart ha fysik och det gör inte saken bättre..
Men efter skolan ska jag och Natalie plugga och försöka göra bort lite av det berg med läxor vi har. (Kolla nu kan jag göra länkar =D förut var det pga att jag hade safari som webbläsare men nu har jag firefox!)

Förresten... Natalie sitter och skriver på John och Johan, kanske ett nytt kapitel är på gång?

THE DRUGS DON'T WORK

Nu regnar det rejält! tur att jag och sandra hann hem från Ica Maxi innan det började ordentligt!
Iallafall så håller jag på att baka nu. Ryttarkaka blir det. Det är typ en kladdkakssmet med ett kokostäcke på. Jättegott!

Vi har också vart och hämtat lite mera saker hemifrån. Och jag vill att han som ska fixa här inne ska komma snart så man kan ställa allt iordning för nu kan vi inte göra det pga att han ska måla och hålla på, på väggarna.

Och jag vill till Ikea! Någon som är på?

INTE NÅGON HÖST ALLS


GEEKY NEIGHBOR

Det var verkligen jätteskönt att sova ut imorse! Och om ett tag ska farmor och farfar komma och kolla på lägenheten, sedan ska vi åka med dom till Bjenberg och göra lite mat som vi kan ta med oss och frysa in, hämta som sista sakerna och städa lite i våra gamla rum. 

Förövrigt så har vi några guitar hero nördar till grannar. dom bor tvärs över vägen och man ser rakt in i ett rum som verkar tillhöra en kille som allid sitter vid datorn eller spelar guitar hero. hehehe.

Och ja, jag har träningsvärk ungefär överallt.



Oj nu gick grannarna ut. Det står en bil som verkar ska plocka upp nån. Dom kom ut med en hårddisk. Dom är nog ganska nördiga.

FREDAGSNÖJE

Idag har jag vart på iksu från 8.30 till 12 ungefär och jag har en härlig träningsvärk redan nu.
Har suttit barnvakt från 18 till 24 på ett ungefär här med.
500 kr rikare.
Kul fredag.

FLYTTAT

Så, nu har vi flyttat! Eller ja,.. vi har inte flyttat allt eftersom vaktmästaren ska fixa en massa i lägenheten typ som lister, väggar osvosv. men vi ska sova här inatt! det är sjukt spännande! =D 



KISSA INTE I MOTVIND

Åh, vad skönt! vi var lediga igår och det behövdes verkligen! Fast det var lite jobbigt att kliva upp imorse.. 
Och dagen idag bestod endast av 3 lektioner så jag har slutat för 40 minuter sedan. Det är också väldigt skönt.

Jag har kommit på att jag ska försöka få in lite mer bilder i inläggen, och ni får väldigt gärna ge kritik! =) 



Och imorgon smäller det.. då flyttar jag till umeå! Det känns jättteroligt såklart, men också lite nervöst! men jag tror det kommer bli bra, när man har kommit in i rutinerna eller vad man ska säga. 
Men iallafall, om ni är snälla kanske ni kan få bilder på hur det ser ut när vi fixat klart! =D

RSS 2.0