EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG, TVÅ ÄR LIKAMED NOLL

Fredagen var faktiskt jättejättebra. det startade med ett fysikprov som ändå kändes helt okej! efter det var det lunch, och sen fick vi sluta! mycket skönt med tanke på att vi slutar klockan 4 i vanliga fall på fredagar.
jag for hem och chillade, för att sedan åka till stan för att ge Linda hennes födelsedagspresent, sushimiddag! det var jättemysigt och jag tror hon gillade det. :)
Och efter detta blev det bio med Anton. vi såg my bloody valentine, den var helt okej. det var 3D effekterna som gjorde den bra, typ! men den är värd att se.
sedan cyklade jag till Linda där hon, jag, Lindas syster + pojkvän förfestade inför björn rosenström. och han var sjuuukt bra. mycketmycket bra stämning. och linda fick testa på utelivet som 18åring =D
i lördags åkte jag hem till bjenberg där jag har legat och solat typ resten av helgen. var sjukt varmt, och det är mcyket varmare där än i umeå, eftersom det är en bit ifrån havet. så det var vaaarmt.

jag har även fotat i helgen, äntligeeen. lite smakprov varsågod





SOLEN I ÖGONEN

den här dagen har ändå vart ganska bra! efter skolan for jag och sandra och städade som vanligt på röbäck. det gick superfort och jag hittade två badande barbies i emmas potta.


det var asfint och jag skrattade ett bra tag.
sedan skulle vi till mariehem och dela ut reklam åt restaurangen, och just när vi kom ut från röbäck så hoppade min kedja och vi ba, tjoho vi älskar livet. men vi mekade ett tag och fick till det ;)
men egentligen kom vi inte till mariehem för vi delade ut allt innan, hehe.
och sedaaaan! då for jag till Linda. hon fyller 18 idag så hon hade bjudit över mig. hon bjöd på cigariller, cigarr och likör (om du läser det där mamma så har du glömt det nu). och sedan såklart en jättegod tårta som hennes mamma hade bakat! :)


och nu blir det pluggishpluggish hela natten typ. älskade fysikprov imorgon

Update: JAG KLARADE MATTE C!!!!! LIVET ÄR EN FEST

ATT FÅNGA EN FJÄRIL

just nu sitter jag på skolan. kom hit ungefär 07.40 och jag börjar 08.30, weeeey. anledningen till det är att jag har vart hemma igår, så jag fick åka med bussen från bjenberg. och ni vet hur man känner sig när man har sovit för lite, klivit upp sex och sen ska gå en bit? inte så jättekul. jag fick springa som en tok istället för att gå. på en åker. hoppa över diken. en buss som stod på vägen med människor i, som säkerligen tittade roat på mig. åh, vilken morgon, jag älskar livet.

men man ska se allt från den ljusa sidan (dock inte det jag berättade nyss)
snart är det sommarlov! nu kan man räkna dagarna och inte veckor!
men det är nationella i fysik imorgon. åh, jag älskar livet.

HJÄLTAR OCH HJÄLTINNOR STANNAR KVAR

nu har jag gjort prov i kemi... och jag kommer bli vääldigt överraskad om jag ens får G i den kursen. kan då säga att jag hatar kemi oerhört mycket. jag vill ha sommarlov nu.
men imorgon kommer bli nice! då fylller linda år så jag ska dit och fika och gratta henne. och på fredag är det äckelfysikprov. men sedan så ska jag först på bio och se My bloody valentine med blödaranton och sedan se Björn Rosenström med lindaa! det kommer bli en bra fredag. efter fysiken.




Update: Det ska bli 27 grader på söndag! 27 GRADER!!!!!!!
Update 2: Nån jävel har snott mina pengar, helvete vad han/hon ska dö

TERMOKEMI

jag vill hem till anna (och mamma)


THE FIRST DAY OF MY LIFE

(rubriken är egentligen mattias)

kulturnatta var ju i helgen och det var rätt så nice, såg bara några kompisar som spelade på eftermiddagen, och sedan var det inget speciellt jag såg. men det var trevligttrevligt! denna gång slog vi inte rekord med att sova många i lägenheten, rekordet är 9 pers, och då är det en etta, med 2 sängar, 1 soffa och 1 madrass. det tycker jag va bra gjort.
idag så har jag inte gjort så mycket. i eftermiddags så kom mamma och anna så vi + sandra for ut och åt middag och sedan bio. vi såg män som hatar kvinnor och den var verkligen jättebra! jag ser framemot att läsa boken, har alla tre som ligger och väntar på mig.

förövrigt så kommer jag få magsår av den här veckan. TJOHO. tur vi snart har sommarlov snart då jag kan repa mig.
nu ska jag sova och tagga skola asmkt

HÄR FÅR VI ETT VÄLSERVERAT STYCKMORD

idag har jag vart bra. jag har cyklat från umeå till bjenberg vilket är ca 4 mil...OCH jag var bakis, jättetrevligt sådär. anledningen till att jag cyklade var för att jag inte hade några busspengar och jag ville hem, så vad gör man liksom?

och nu sitter jag här, ont i rumpan, less, är hungrig, trött ont i huvudet. supertrevligt. törstig är jag också.

Update: Jag har jävligt ont i rumpan just nu. och skavsår på ställen ni inte vill veta.

NEXT: ALVEDON x543856

idag har jag gjort massa bra saker, typ som städat och sånt. fast inte i lägenheten. men jag har, istället för att slänga dom halvgamla bananerna, gjort en banankaka! det är ju rätt så hemmafruaktigt. för det är vad jag planerar att bli, en hemmafru som lever i lyx. jag har planerat alltihop
1. jag gifter mig med en rik man
2. jag blir en hemmafru som får precis vad hon vill ha eftersom hon är en sån duktig hemmafru
3. när jag har allt jag vill ha så tar jag ut skilsmässa och får ut ungefär hälften av hans förmögenhet
4. jag lever i lyx utan den där mannen


åh, jag kan inte bärga mig!
annars då. jo jag har vart med linda och vi har suttit vid älven och filosoferat om framtiden i solen. mkt nice måste jag säga. när vi blev less på framtiden så gick vi hem till mig och såg desperate housewives (tror jag vet vart min inspiration kommer ifrån) med jordgubbar doppade i smält choklad. jordgubbar är min nya drog.

och snart har jag pengar till mina skor, åhhhh. (detta är vad jag ska ha min rika man till, då slipper jag vänta på att pengarna ska komma till mig)
och vill ni veta en äcklig sak? jag har inte duschat sen torsdag morgon.... så, det är dags nu
 

FARVÄL JUPITER

idag har jag och några av mina syskon åkt till farmor och farfar och hälsat på. vi fick låna våran grannes bil. han är rätt så snäll, för vem lånar ut sin nya bil frivilligt till en 18 åring? han tydligen. iallafall så är bilen asnice. och min nya idol är farfar. han är så smart och så världsvan. dessutom är han extremt rolig. jag ska bli som han

och sen har jag också gjort klart mitt trädgårsland. jag har planterat lite olika grönsaker som jag tänkte peter skulle leva på när han kommer hem från usa. hoppas bara dom överlever. grönsakerna alltså.

något som är lite dåligt är att jag börjar få ont i mitt öra. det kanske bara är för att det har blåst ute. hoppas det.


DET ÄR LIKA BRA ATT SLUTA DRÖMMA

Nu är jag hemma i bjenberg efter en dag med NP i matte C. usch, vad skönt att ha det undanstökat. jag och natalie firade sedan med jordgubbar på kajen! =D
tråkigt nog är jag sjuk och just nu vill jag bara ligga och sova. åh, en soffa. hejdå

btw så har jag hittat ett par skor som jag MÅSTE ha. vill någon finansiera?

I HEARD OF A GIRL, SHE WAS ALONE EVERY SINGLE DAY

idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk. eller jag har mest hemma för att bli friskare tills imorgon då vi har 5 timmars NP i matte C. och nu hinner jag förhoppningsvis plugga lite mer också.
och jag funderar på om jag har feber men jag vet inte. sitter i tshirt, men svettas som fan. vet inte om det är varmt i lägenheten eller om jag verkligen har feber för jag har varken en termometer för att kolla kroppstemperaturen eller en för rum.
och jag håller på att hosta upp mina lungor, någon som kan komma över med lite hostmedicin, halstabletter och....jordgubbar?

OH BOY

nyfunnen sångerska (av mig) och oj vad bra hon är!


nu bär det av till linda för att titta på desperate housewives! =D

YOU MAKE MY HEAD SPIN RIGHT ROUND ROUND

MVG- på NP i sv B, skriftliga delen, wohoo! kommer jag att fixa mvg i den kursen? to be continued...

iallafall så var jag sjukt trött idag med. konstigt.... dagen har iaf vart slapp, och imorgon ska vi ut på stan och göra en "livelabb". det ska bli intressant.
sen så tror jga att jag håller på att bli sjuk. och det är verkligen inte lägligt. har massa prov som ska göras, och jag vill inte ha kvar dom till hösten eller något sånt.
BLÄ men nu ska jag gå och lägga mig i sängen med matteboken
GODNATT

YOU DON'T KNOW ME, BUT... I KNOW YOU... I WANNA PLAY A GAME

Idag har jag vart bra. klev upp och for till skolan även fast jag funderade på att bara ligga kvar och sova. det var verkligen nära att jag skulle göra det. sen var jag nervös hela dagen för att vi skulle ha nationella i engelska, MUNTLIGT. och ni som kännner mig vet hur mycket jag tycker om muntliga saker, speciellt på engelska. men det gick bra trots allt och jag är faktiskt nöjd!
forsättningen av min bra-dag tilllbringade jag med att åka till blodcentralen för att fylla i papper om att bli blodgivare och lämnade också några prover för att kolla om jag är frisk.
sen hämtade jag saw filmen hos anton för att jag ska analysera den på svenskan. och jag har även sett den nu ikväll också, fan vad bra jag är.
sen när jag och mattias var på maxi såg vi några tjejer som han tyckte han kände igen så vi planerade att stalka dem. men när vi kom ikapp dem så såg han att det inte var den han trodde att det var genom att glo asmycket. det var roligt.
nu ska jag sova typ

-

igår hade vi konditionstest, nationella i engelska och båda gick asdåligt. men nu är det gjort och det var fint väder. jag brände mig i ansiktet, woho, lite färg! efter konditionstestet spelade vi  årets första brännbollsmatch (för mig iaf).
sedan åts dom första jordgubbarna ute på kajen! =D
tillbringade en del av kvällen som barnvakt med wiispelande och film! när jag kom hem så satt mattias på gräsmattan och väntade, så vi + linda for iväg och mötte de andra, och det var rätt så trevligt, förutom att det var kallt som fan och det regnade när vi skulle hem.
sen så äger dr. bombay

och björn gustafsson

WELL THEY GOT BEATEN UP AND THROWN IN JAIL

Idag är det kortdag! jag slutar 13.20, endast en lektion kvar....matte... men sen ska jag ut i det härliga vädret och cykla till röbäck för att städa och bli richbitch.
sen måste jag komma på en film att se till på tisdag för att analysera.. funderar på någon skräckis som jag sett några gånger, men vet ej vilken.

förövrigt kommer maj månad att bli ett helvete
v. 20
må: Nationella muntliga i engelska
tis: Friskvårdskostgrejs på 4 sidor in (ej börjat), biologifrågor (börjat lite)
ons: -
tors: -
fre: Nationella ma C (BÖG), filmanalys (inte börjat, men det går nog fort)

v. 21
ons: kemiprov, sen förmodligen biologiprov tis leler ons
tors: LEDIG
fre: LEDIG

v. 22
ons: omprov kemi
tors: nationella muntliga i svenska
fre: nationella i fysik (gaygaygaygayg), friskvårdsprov

men efter dessa veckor så är det INGET och jag slipper äckelfysik och kemi för resten av mitt liv. och svenska och engelska också. jag vill ha sommar NU


ENKELT

men så enkelt, så enkelt att bara ett barn klarar av det 
så enkelt, så enkelt att bara ett barn klarar av det
men enkelt gör så svårt så hårt så svårt att ingen kan förstå't


MAN MUST DANCE

idag har jag ätit sushi för första gången och jag måste säga att det var sjukt gott! jag och natalie åkte på stan efter skolan och gick först till resebyrån för jag skulle hämta resekataloger åt mamma, och sedan for vi till sushi bar på rådhustorget. där satt vi ett bra tag för att sedan gå till cafe station och köpa oss lite kaffe och en kladdkaka och satt där och pluggade lite. fast mest disskuterade vi annat. men det var sjukt trevligt!

och denna kväll hade jag tänkt spendera med att plugga religion och fara ut och springa. jag misstänker att det kommer sluta med att jjag sitter vid datorn och kollar i resekatalogerna.
HEJS

Update: Jag har faktiskt lyckats plugga och jag var även ute och sprang. Hämtade också lite pengar som jag hade jobbat ihop men inte fått. Så nu har jag vart duktig. Nu ska jag sova och läsa antons bra böcker. Tror jag har haft dom ett år snart.....

OBI DOBI DOBI DOBI DOLYCKAN

reklam för att man inte ska trimma mopparna, hahahah! (btw så var anna rädd för den där musikvideon när hon var liten)



TOGETHER WE ARE WHAT WE CAN'T BE ALONE

oj vad jag har vart duktig idag! har gjort ett avancerat trädgårdsland som har en träram, upphöjt från marken en bit och har tidningspapper i botten för att slippa så mycket ogräs. så jag har jobbat hårt med spade, skottkärra, hammare och såg.
sedan har jag även fixat shorts av ett par gamla jeans och jag måste säga att jag har skills med symaskien. dock gick den sönder när jag skulle fixa ett annat par. men nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp eller fördelsedagspresent!

men nu är jag sjukt trött, har vart ute hela dagen.

SOLEN I ÖGONEN

valborg var väldigt spännande. fast inte så rolig imorse. hade ingen frukost så jag hade ont i magen för jag var hungrig, sen mådde jag illa för jag var bakis OCH hade mensvärk, jättekul.
men nu är jag hemma i bjenberg och jag har vart grillmästare. nu är jag bagare.
och nu är det första maj och det innebär att det verkligen snart är sommar och att linda förmodligen har badat i nydalasjön nu. hoppas hon inte drunknade eller frös ihjäl =)

RSS 2.0