ATT FÅNGA EN FJÄRIL

vad är värre än en måndag? jo, en måndag då det SNÖAR! jag blir så less.
fast något roligt var när jag och linda var på iksu och tränade punch out, det var asjobbigt, även om vi skrattade bort mycket tid, heheh! =D
fast egentligen är det som en onsdag kom jag på. och onsdagar är bra för då är det hälften till helg! btw så kan ni få se hur mina veckor ser ut psykiskt:

måndag: för hjärndöd för att känna något
tisdag: inser att det är jäääävligt långt till helgen
onsdag: längtar tills dagen är över för då vet man att det är mindre än hälften kvar
torsdag: snart helg, håll ut!
fredag: helg och jag är lycklig!!

och justja, jag natalie och martina gjorde vår pjäs på engelskan idag! det var skönt att få det bortgjort, fick vg+ på den muntliga och g- på det skriftliga, vad hände?

sen så har jag 1 kg margarin i kylen (fräscht?) som jag köpte på maxi för ett tag sen för 5 kr, och det var ju asvärt! men nu tror jag att den håller på att bli gammal så jag måste baka typ!

nu måste jag duscha.

MIN DRÖM ÄR DIN

okej den här veckan kommer väl inte bli så jättedålig ändå. visst, det är redovisning imorn på engelskan, biologiinlämning på tisdag och svenska nationella på onsdag (I 5 JÄVLA TIMMAR!!!). men sen är vi ändå ledig torsdag och fredag! dock är det bara ett litet litet utvecklingssamtal på torsdagen vid 10.30, men det gör inget. är ju trots allt ledig. och på dom dagarna har jag bestämt mig för att göra nytta. vet inte än vad jag ska göra, men jag ska göra sånt som behövs göras (och kanske hälsa på linda på draggen)

jag har det ganska mysigt just nu ändå. sitter och badar fotbad och drömmer mig bort.

nu ska jag googla på disneyfigurer

IM FALLING IN LOVE WITH YOUR FAVORITE SONG, IM GONNA SING IT ALL NIGHT LONG

För några månader berättade mamma att hon, för länge sedan, brukade känna någon slags av närvaro när hon var nere i källaren och eldade. Där, innanför pannrummet finns ett litet vedrum, och det är där hon har sagt att hon har känt något.
Men det liksom hade förvunnit med åren sa hon. Ikväll började vi prata om det igen, och jag frågade om hon brukade känna något nu. Och hon svarade att hon brukade det. Och jag blev jättetaggad för jag tycker det är hur spännande som helst och frågade när det var sist. hon sa att det var igår. igår. IGÅR. det där rummet är bredvid mitt rum, där jag sitter nu. det är sjukt spännande och liiiiite läskigt, faktiskt.
men ändå, om det spökar här vill jag ju veta vem "spöket" är. det brukar väl ändå vara någon som antingen bott här tidigare eller har något med släkten eller familjen att göra (f.d. troget "Det okända" fan). JAG VILL VETA!!

NYTT INLÄGG

jag blev hemma typ hela veckan och idag var jag till vårdcentralen för min hals var helt mongostörd. jag hade tydligen halsmandelsinfektion tror jag och jag fick penicillin. så nu skaj ag bli frisk!

jag har tillbringat den sjuka tiden i soffan med täcke, kudde, dator, bok, tv och inte minst.... HEM TILL MIDGÅRD!! varför har dom slutat sända det underbara programmet? är ju sjukt roligt.


SOM EN SVÅR OCH JOBBIG GREJ

och till råga på allt har jag också fått feber. inte bra att missa skola nu, när det är som mest (fast det är skönt ändå)

VI HAR SOLEN I ÖGONEN OCH SPILLD MJÖLK ÖVERALLT

okej det jag behöver nu är en varm sol så man nästan kan gå naken ute. och svettas. sen vill jag också ha en strand eller pool med varmt varmt vatten. och ingen JÄVLA SKOLA!
peter du kan ju ta med mig? jag kan laga frukost åt dig så du inte behöver leva på muffins sen kan jag tvätta, städa och allt som behövs göras TA BARA MED MIG! seriöst påsk?

USAAAAAAA

idag har jag vart hemma och sovit för jag orkade inte fara till skolan.

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på


SAGAN SKA BLI FANTASI

blev inte som planerat, utan jag ska jobba idag istället. eller ikväll. och det blir väl bra tror jag!
visste ni att ett för högt intag av A-vitamin ett lägre tag kan leda till benskörhet? det var inte bra... (nyss sett film på friskvården)
och just ja, jag ska hämta min nyckelring så jag kan lägga in blider på datorn för att hämnas på Liza och Lovisa, vänta....
sådär
NU BLIR DET HÄMND!!!


ser det inte ut som dom kysser varandra? FÖR DET ÄR EXAKT VAD DOM GÖR!!!!


OH LORD SHE'S AN EVIL THING

Fysikprov imorn.
och jag blev nyss inte glad. igår stod det att det skulle vara sol och +9 grader på fredag, nu står det regn och +4 =(
och jag taggar fredag jättemkt! =)
och BTWWWWW!!! idag när jag cyklade luktade det asgott, ni vet sådär som det luktar en sommarnatt, lite fuktigt och kallt?
sen innan jag duschar tänkte jag berätta att anton är snäll. =)

PC vs. MAC vs. LINUX

varför är alla så dåliga på att kommentera?

HERR ÅGREN DU HAR EN SÅN GIFTIG KOMMENTAR

Kan ju berätta att sova är sjukt underskattat. sen kan någon gärna få komma och göra middag. det enda jag har orkat göra i ordning är mackor. fast det är inte så dumt det heller. äsch nu ska jag fortsätta...sova

DISSEKTION KRÄFTA

vi dissikerade kräftor idag och det var INTE nice! luktade äckel och var äckligt! dom borde låta oss dissikera typ en ko eller ett får eller något. det hade vart coolt och roligt.


sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar

jag är en vampyr, jag suger och spyr xD

Frida klippte min lugg. det blev jätte fint :) Jag smsar från fridas mobil. hennes folk är roliga att smsa med xD
hejdå¨

BRAVO

Nu är jag glad igen. nu funkar internet!
sen gillar jag spotify också. och min musiksmak. äsch hela dagen har vart bra
kom just på att jag har vart JÄVLIGT dålig på att fota på sistone

ANGRY NIGGER GHETTO GIRL

Okej jag älskar inte den där internet saken för den funkar inte som den ska. Jag är arg och ska gå till elgiganten efter skolan.
Sen vill jag shoppa också

PRISA GUD, SKATTEÅTERBÄRINGEN ÄR HÄR!

Detta är min nya älskling


DON'T WORRY ABOUT ME

jag är sugen på att färga håret, vad tror ni om den här färgen?


btw sommar på den bilden!

fan man ser ju inte färgen. men den är typ sådär fast lite rödare, typ.. hur ska man förklara.. det är coolt rött iaf!

RSS 2.0