SÖNDAGSÅNGEST

Söndag... det är en såndär dag som då man inte gör något alls utan bara gruvar sig inför måndagmorgonen. Man vill göra något, men det blir oftast inte så mycket av. Det är en typsik söndag!
Men idag har jag faktiskt gjort lite. Vart och kollat en gång till i lägenheten och köpt lite fler saker, bla städgrejer. Och jag har även gjort EN uppgift av alla 12465743423 vi skulle göra i läxa i kemin. Och övningskört, såklart. 
Tänkte försöka ta tag i kemin igen. Eller så far jag ut och springer.



Tänk om man kunde ta det lugnt som han och lägga sig på golvet och sova, SÅDÄR =D



REPERATÖR

Nu är jag hemma, och det är ovanligt tidigt! Brukar oftast vara hemma strax innan 18, men idag slutade jag 13.20 så jag åkte buss till hörnefors och sedan kom min syster och hämtade mig!
Just nu så är det en reperatör här som ska laga spisen, men han gör inte så mycket. Jag har nyss lärt han att när man ska in på någon hemsida, så behöver man inte skriva "www". Han tyckte det var coolt. Han undrade också vad "äger" och "suger" betyder, så det har jag också lärt han.

TRÖTTER

Hehe, pluggade inte så värst mycket måste jag erkänna. Och nu är jag för trött. Men innan jag går och lägger mig måste jag visa er en jäääääättebra låt!



Godnatt människor!

FINA GREJER

Ojsan, kom just på att jag inte har uppdaterat bloggen på ett bra tag, så det kanske är dags att göra det!
Tänkte berätta om i söndags... då blev lilla Natalie hela 17 år! var dit bjuden på fika och sedan cirkus på kvällen, var riktigt roligt! Vi bakade chokladbollar och tårta och sedan kom resten som skulle fira henne och vi fikade. Sen gick vi ut och kastade freesbee (stavning?!). 

Natalie fick en ascool kamera! =D

Iallafall, cirkusen var ganska rolig, tog kort på en popcornförsäljare som gick runt och sålde....popcorn! 



Egentligen är nog cirkusar tänkt för mindre barn, men vi hade rätt så kul iallafall! Anton var kreativ och gjorde en hatt av den där man har popcornen i. Den blev väldigt fin tycker jag. Popcorn killen skrattade jättemycket åt han.



(anton kommer hata mig nu)

Nu ska jag plugga historia och engelska!
HEJS


FÖRSTA SKOLDAGEN

Så var den avklarad! Vi fick lyssna på våran handledare i ungefär en halvtimme och sen var vi klara. Kändes ganska ovärt egentligen. men sen for jag Natalie och Peter på stan och jag köpte en ny väska, hur fin som helst =D
Sen gjorde vi inte så mkt, väntade tills min buss skulle komma. 
Aja, imorgon är det fotboll hela dagen. känns ännu mer ovärt!

ALLT GOTT HAR ETT SLUT

skola imorrn..... YEH

GRATIS KLÄDER =D

Så, nu har jag äntligen jobbat klart! Vi fick sluta en timma tidigare så jag for hem, och vi for direkt till röbäck där vi hjälpte kusinerna att flytta in. Det var ett jättemysigt hus med ett stort stall. 
Åt middag där och övningskörde sedan till Natalie där vi hade filmkväll. Det var mysigt, men jag var trött. satt uppe i 24 timmar, och sov endast 4 under natten, så nu är jag trött och blir sur över minsta lilla. 
Iallafall, idag så fick jag ett sms av Natalies storasyster Erina och hon sa att hon skulle slänga lite kläder som hon hade rensat ut ur garderoben och undrade om jag ville titta om jag ville ha nåt innan hon kastade det, och givetvis så kollade jag!
Hittade 2 par skor, (ett som jag och Natalie delar på) en svart halterneck klänning och en vit sak som jag inte vet vad det heter. men det är typ som en halv kofta av något slag. kan ta kort och lägga in sen, och från igår om jag hade haft kameran hemma. tror jag glömde den i fickan på tröjan som jag lånade av Natalie (OM DU LÄSER DET HÄR, KOLLA I FICKAN!!!) eller så ligger den i nån påse här hemma. fast jag orkar inte leta nu. är för trött.

HELGEN KOMMER INSPRINGANDES

Idag har jag gjort samma sak som dom senaste dagarna i 3 veckor, jobbat. och idag låg jag hela dagen i buskar, rensade ogräs och lyssnade på musik, ganska mysigt trots allt, haha!
Och jag längtar tills imorrn, exakt varför vet jag inte. kanske för att det är sista dagen på kyrkogården (YEY)!
Iallafall, efter det så ska jag och familjen direkt till mariehem, till våra kusiner och deras familj och hjälpa dom flytta. dom ska nu bbo på röbäck, har inte vart där och sett hur det ser ut, men det blir nog bra!
Sedan ska jag och några kompisar ha filmkv'äll, och det ska bli jättekul!

Men nu ska jag, kan ni gissa...... GÅ OCH SOVA!
Godnatt! =D


SUNNY DAY

Jag, mamma och Sandra har idag vart till umeå och köpt lite grejer till lägneheten! gah, det är hur skoj som helst! =D 
vi köpte lite småsaker så som skärbrädor, stekpanna, stekspade osvosv. och jag hittade min drömsoffa, den var huuuur fin som helst, men ganska dyr,.. lär nog inte bli den =( 
men.. jag ska nog inte klaga, vi har tur som fått tag på en lägenhet, så jag är glad! =D 
nu ska jag sova. alltså alla borde nästan tro att jag sover hela tiden, vilket halvt är sant, men jag jobbar ju halva dagarna så jag blir trött.
godnatt!



SNART BÖRJAR SKOLAN...

Usch vad jobbigt det är att kliva upp på morgonen! kändes som att jag skulle somna bara jag satt mig ner. 
jaja, snart är det skola. vi börjar på tisdag, men då ska vi bara få information så vi går bara en timme! =D 


TRÖTTTTTTT

Nu har jag nyss kommit hem från Natalie. Film och allmänt mys där.
SOVA

CYKLA

Nu är Natalie här och vi har nyss cyklat 5 km i BARA uppförsbacke för att bada, men när vi kom fram så var det jäääävligt kallt, så vi for hem igen! Nu har Natalie nyss gjort en blogg, thebang.blogg.se (nej jag kan inte göra länkar, antingen gör jag fel eller så är det nåt med datorn).
Nu ska vi se Sex and the City filmen, HEJDÅ!

SUPERSTAR

Här är en låt som jag inte kan sluta gå runt och sjunga på.




ALLT MÖJLIGT

Oj, nu har jag inte skrivit på länge! Men.. jag ska väl berätta kort vad jag har gjort dom senaste dagarna.
Under veckan så har jag jobbat på kyrkogården och det har gått rätt så bra. Lite drygt bara, men rätt så härligt när det är sol. Har ändå fått lite färg =) aja, nu är det bara 9 arbetsdagar kvar, HURRA!

I torsdags så bestämde jag och en kompis att vi skulle fara och kolla på några spökhus som finns i närheten av han, och det gjorde vi! Han skulle komma hem till mig och hämta upp mig, men han kom ganska sent, och eftersom jag kliver upp klockan 6 varje morgon så var jag helt död vid 20-tiden, så jag gick och la mig för att vila. Och såklart somnade jag. Men när dom ringde andra gången så vaknade jag och släppte in dom. 
Och vi fick inte se något, och inte för jag hade förväntat mig att vi skulle det, men det var ändå spännande. Iallafall så kom jag hem vid halv 3 den morgonen och skulle upp 6.... det enda jag kan säga är att jag funkade inte då. jag var så nära död man kan vara. Jag kände att jag passade in på kyrkogården.
Sedan, på eftermiddagen (fredag) så for jag till Stöcksjö, till Natalie och Antons stuga och var med dom + Amanda. Vi hade tänk ha en skräckfilmskväll, men det visade sig att vi bara hade... EN film. Så jag ringde några andra kompisar, och det slutade med att dom köpte filmer och kom och såg med oss! Hehe. 
Sen for dom och vi gick och badade för att inte somna. Och sen såg vi "It" av Stephen King, den var j'ättelång och jag somnade men den verkade bra!
Och sen på lördagen hade vi en till såkallad filmkväll, fast då var vi bara jag, Natalie och Anton men det var ändå kul! =)

I gårkväll så träffades tjejerna från min klass hos Maja för att fika, prata och ha det trevligt. Jätteskoj, måste göras om! 
Och jag tänkte lägga in dom finaste bilderna jag tog på er tjejer, ni är dom snyggaste jag vet!

 


RSS 2.0