4 DAGAR KVAR

Jaha, nu sitter jag här och försöker få en bra början på min filmanalys som ska vara på engelska.. det hela går inte lättare med tanke på min engelska.. JAG ÄR HELT VÄRDELÖS PÅ ENGELSKA!! 
men... jag får kämpa vidare! 

Idag på mattelektionen så satt jag och Martina och gjorde reklam för Natalies berättelse "John och Johan". den är faktiskt väldigt bra, så läs den! thebang.blogg.se (jag har fortfarande problem med att göra länkar...)

Förövrigt så är det 4 dagar kvar tills jag och syster flyttar! taggar gaaaaalet mycket! =D


Detta är min syster som jag kommer att dela lägenhet med...!



HÖST


STYRKETRÄNING

Nu sitter jag här, som vanligt alltid jättemycket tidigare, på skolan och väntar på att friskvården ska börja. Vi ska börja gå igenom styrketräning. Det ska bli riktigt kul. Jag ser fram emot när vi ska börja träna på gymmet och lära oss alla maskiner!
Jag har bara friskvården idag, så jag ska ta en buss klockan 11 hem och det ska bli jätteskönt!
Och om EXAKT en vecka flyttar jag och Sandra! =D

DISSAD

haha, idag blev blev jag dissad på riktigt! Jag kom ut från skolan och ser bussen stå på busshållplatsen så jag måste springa dit. När jag är just bakom den så börjar den blinka ut och stänger dörren men står fortfarande stilla. Och såklart när jag kommer till dörren så börjar den åka iväg. 
Det kan man kalla diss på riktigt! 

MR. BRIGHTSIDE

Det jag hatar mest av allt är nog tandläkare............

"DU VERKAR HA BYTT UT DIN HJÄRNA MOT EN STEN"

Åh vad kul det är att läsa kända bloggar och få se hur idiotiska personerna verkar vara. Tex Blondinbella och Kissie, de verkar hata varandra och klankar ner på varandra när de "kopierar" varandra! Fast i och för sig är det väl det dom vill, dom gör allt för att man ska komma ihåg dem och läsa deras bloggar ännu mera så de får ännu mer pengar. Det som är extra roligt är när tex Kissie har lagt ut ett videoinlägg på när hon dansar asfult och man bara själv bara skämt, och sen få läsa nån fjortis som har skrivit "åhh, du är så skön kissie! alla som säger nåt annat än bara avundsjuka". det är då man skrattar. Man skrattar jävligt mycket. Ofta man vill vara en uppblåst blondin som tror sig vara något för man har 14-åriga tjejer som ser upp till en? Nja, skulle inte tro det. 
Men som sagt, det är roligt.



BARNVAKT

Igår var jag på stan med peter! Det var lite läskigt för att alla verkade jättekonsiga. Det var en gubbe som stod och stirrade ut folk. En full tant som sjöng i parken. En gubbe med typ stålben så han bliv längre som delade ut ballonger. Så typ alla gick runt med heliumröst. 
iallafall, jag blev barnvakt under kvällen åt 3 stycken pojkar. Det var ändå helt okej. Ena av dom la jag typ nästan direkt och jag och dom andra två tittade på Star Wars. Det var ändå värt. 
Nu tjatar Lovisa på mig att jag ska plugga så jag måste väl göra det.

HEJ

Nu var historiaprovet gjort och det gick ändå ganska bra. Helt okej. Och jag fattar inte hur Peter kan skriva så jävla mycket i varje inlägg. Det är ju mängder. Och jag orkar itne skriva mer nu. Vi kör den här istället. Om du inte frågar nåt så får du inte veta nåt, så.. hejdå

SNABBIS

HISTORIAPROV IMORGON OCH JAG KAN INGENTING!!!!

Eller ja... så känns det iallafall. Jag som hade gjort upp med mig själv att det här året så skulle det vara slut med att spara allt pluggande till sista dagen, men jag har visst inte skärpt mig. Det här måste göras något åt!

Just nu lyssnar jag på Ramones och blir är kär, igen!

SVERIGES POPULÄRASTE PRODUKTER FRÅN 1 KR!

Har du hittat din drömtelefon? Eller kanske det där PS3 du länge gått och suktat efter. Men ekar det i plånboken? 
Nu kan du hitta dina drömprylar och köpa dom för så låga priser som 1kr! 



HJÄLP BEHÖVS

Nu har jag nyss vaknat efter att ha drömt att jag skulle bli bjuden till Maldiverna och Fillepinerna i 4 veckor vardera. Kan lova att det inte var kul att vakna. 
Förövrigt har min dator börjat krångla också. Den går inte att stänga av! det är jättemysko. Får kanske lämna in den på lagning...
Sen har jag ett till probelm som ni läsare kanske kan hjälpa mig med. Det är så här att jag har nyss skaffat en blixt till min kamera. Och när jag har den och den utlöses inte så blir bilderna jättemörka än fast det är rätt så ljust i rummet där jag är. Hur gör jag? Och om jag vill att blixten ska utlösas jämt, hur gör jag då? JAg har den på Automatisk och ställt in att jag vill att blixten ska lösas ut. HJÄLP MIG NÅGON!!

JOHAN SOMMEVÅG

Jag måste bara visa er den duktigaste som har vart med i Idol under alla säsonger någonsin!





KORT UPDATE

Nu har jag vart och övningskört till Umeå och kört runt på olika affärer som mamma skulle till. Egentligen har jag inte så mycket att berätta. Ellelr så har jag dålig fantasi just nu. Jag hittade iallafall 50 kr när jag slängde all tvätt som legat på mitt golv i tvätten imorse, det är bra! 

Sen nu, nu ska jag börja plugga! Eller så går jag upp och hjälper mamma med middagen. 
En bild på blixten kommer senare (önskemål av Peter)

BLIXT

Efter lunchen hade vi konditionstestet! Var sjukt jobbigt, fast det är kanske för att jag nästan inte hade tränat nåt innan. Banan var 1 km, som vi skulle springa tre varv runt. Jag fick tiden 15.53, men vi fick inte reda på vad vi hade fått för betyg.

Blev inget reklamutdelande för att dom hade hade hänt massa saker så som hade inte haft tid att fara och hämta dom. Så det blev att åka hem istället. Men när jag skulle gå till bussen fick jag ett sms från DHL om att jag hade ett paket att hämta på Statoil. Jag blev jätteförvånad för jag visste inte vad det var för nåt. Men när jag hade funderat ett tag så kom jag på att det KANSKE kunde vara blixten som man skulle få om man köpte en Nikon innan 31 augusti. Jag köpte den 1 september, så jag vågade inte hoppas för mycket. Men sen var jag och mamma och hämtade paketet och på det stod det att det var från Nikon och det innehöll en blixt! Jag hade ändå tur för den där blixten är värd typ 1000 kr. Så nu är jag glad! =D 

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt. Läsa en bok tror jag. Trevlig helg på er alla! 

FRISKVÅRD

Nu sitter jag på skolan och väntar på att friskvården ska börja. Vi ska ha någon genomgång tror jag, men det är rätt okej ändå. Brukar oftast vara ganska intressant. Men senare idag... då ska vi ha konditionstest! Usch. Men jag har iallafall laddat ipoden så jag har lite musik. 

Och nu är det fredag och det innebär HELG! =D Ikväll ska jag jobba, men sedan då ska jag bara slapppa. Tänkte försöka plugga en del, försöka fatta fysiken och räkna lite matte. Kanske börja med engelska arbetet också. Jag funderar även på att fara och se Patrik 1,5. Den verkar bra, men vi får se hur det blir med det.
Någon som sett den? (Tror den har premiär idag, hehe, kanske inte så många som sett den än då)

Sen så ska jag försöka få mamma att ringa till någon körskola så jag kan börja ta kör- och teorilektioner! Hade vart underbart om man kunde ta körkortet så fort man fyllt 18, men det kanske är för stora förhoppningar? 

Nu är det drygt en kvart kvar tills lektionen börjar, jag kanske ska gå och kolla om det är någon som har kommit.
VI hörs!

JORDENS UNDERGÅNG

Tjohej, nu är det snart onsdag och det betyder snart helg!
Men först ska vi genomlida ett kemiprov, om vi nu överlever det. Fick reda på att jorden kanske går under imorgon. Det första jag tänkte var "....jaha...." 
orkar inte leta reda på länken men den finns på expressens hemsida! 

Idag på friskvården hade vi vattengympa och det var faktiskt riktigt roligt! Tror jag är en vaattenmännsika, jag älskar att bada. Efter svenskan så bestämde jag och några kompisar att vi skulle fara på biblioteket för att hitta några böcker till vårat engelskaarbete, och när jag tog upp min jacka där jag har busskortet så hade jag inte det där! Jag letade och letade men kunde inte hitta det någonstans. jag gick till iksu för att fråga om dom hade det där, men det va ingen som hade hittat det. Som tur var så fick jag låna Natalies busskort så jag tog mig hem. och när jag kom hem hade jag fått ett mail av syon som sa att hon hade mitt busskort! så nu är jag glad igen! eller nej, jätteglad är jag inte. Vår katt blev påkörd idag =( 

Nu hade jag tänkt att fortsätta läsa kemiboken! 
Vi hörs. kanske. Vi ser ju om vi överlever imorgon.

FRISÖRFRIDA

Sådär! Nu har jag lekt frisör åt en kompis som bad mig klippa och färga håret på henne. Jag är inte alls duktig på att klippa hår, men jag tycker det blev riktigt snyggt faktiskt! Tyvärr har jag ingen bild. Alltså vi har fått en helt galen uppgift i engelskan! är typ lika mkt att göra under 4 veckor, som vi ska hålla på med den, som vi gjorde under hela ettan! jag är inte alls taggad på det. De läxor, prov och uppgifter räcker gott och väl!

HEJ IGEN

hej igen

HEJ

hej
<i>hej</i>

KISSEN HITTAR HEM

Katten som var här ute och sprang visade sig vara en barndomskompis katt som bor (bodde) i hörnefors! Hennes föräldrar var nyss och hämtade han, så nu är han där han hör hemma. =) 
Men det coolaste var ändå att den där katten hade dom fått av oss för 4 år sedan! Och vad är oddsen för att den ska hitta tillbaka till oss, här ute i skogen?!

KISSEKATT

Jag har märkt att jag är ganska dålig på att blogga under helgen. Eller ja.. typ hela tiden, men speciellt under helgerna. Men det kanske är för att då gör man en massa saker. Men jag tänkte kort berätta vad jag har gjort under denna helg.

I fredags så var det filmkväll (igen). Vi såg en värdelös film, björnbröder 2, som jag pratade igenom, störde och förstörde. Final Destenation 1, 2 och 3 tittades också på, men tyvärr somnade jag under sista. Men dom var riktigt bra faktiskt. Om ni ska se nån film, så se dom! 

Under dagen på lördagen var jag hos Natalie ett tag under dagen. Senare på kvällen var jag med Fredrik. Madde var även med oss ett tag. Iallafall så var det inte så skoj att köra moppe hem vid 2 på natten. Vart jävligt kallt.
Nåt som var underbart skönt när jag kom hem var att ta en stor fleecepläd, linda in sig i den och lägga sig i sängen och sedan dra täcket över sig. 

Idag så har jag inte gjort så mycket. En typsik söndag. Kastat in lite ved, övningskört, ja.. bara tagit det lugnt helt enkelt. Men en sak har hänt iallafall! och det är att när jag skulle gå ut, så hörde jag en katt som jamade jättefult, men jag trodde det var en av våra. Sedan frågade mamma om jag hade sett katten som brukade springa runt här, och när jag gick och tittade så var det en okänd katt som satt i buskarna! Den var jättemysig och jättemager, så jag gjorde nåt som man ABSOLUT inte ska. Jag gav den mat. Men jag tyckte så synd om den och när den fick en skål med mat så kastade den sig över den. Så jag antar att den var hungrig.

Den okända katten med mjölskägg!

På onsdag har vi kemiprov. Jag måste plugga. Jag orkar inte plugga.
Blä, iallfall. JAg tagggar oktober! Flytttttaaaa! =D

3% KVAR AV BATTERIET..

Oj vad den här veckan har gått fort! Imorgon är det ju fredag, och vips så är veckan över. Jag har faktiskt nästan glömt bort bloggen under veckan. Har kommit hem vid 6-tiden på kvällarna och sedan har jag nästan direkt satt mig och pluggat. Sen har jag typ lagt mig vid 21. Så jag har inte haft så jättemycket fritid. 
Iallafall, i veckan så köpte jag min systemkamera! =D blev en Nikon D60. så nu springer jag runt och tar kort på allt. 

Och sjuk har jag också blivit, men jag verkar inte vara ensam. typ 3/4 av bloggarna jag läser står det något om att dom är förkylda + att massa på skolan är det också. Är nog en såndär förkyldningsperiod, som alltid brukar vara när skolan nyss har börjat.

Imorgon så kommer jag att skippa friskvården och idrotten, just pga att jag är förkyld. så då har jag sovmorgon till 13.30! 
Ska ta en buss som går vid 11.45. Typ en av dom två turerna som går förbi här. Eller jag vet inte hur många bussar det går förbi här, typ tre kanske om man räknar med skolbussen men dom flesa går på så konstiga tider så man kan typ åka med en. 

Sissi, jag saknar dig!


RSS 2.0