EFTERLÄNGTAD SEMESTER

Resa till USA är bokad! Den 27 september åker jag till Stockholm och den 28 åker jag mot Oklahoma City! Däremot ska jag åka själv, och det är 2 byten på av världens största flygplatser, New York och Chicago.... och jag har aldrig flygit själv. Hoppas Maria kommer och hämtar mig på flygplatsen. Men jag tror nog det går bra! Har hört att det är 35-40 grader där just nu, hehe.

NU NI SKA NI FÅ SE

Nä, nu ska det bli ordning med det här med att blogga!

Jag hade tänkt lägga ut bilder på min lägenhet, men har inte tagit några än. Dessutom har jag inga gardiner än. Så det får bli senare. På jobbet går det jättebra! Har hur bra arbetskamrater som helst! Imorgonkväll och natt ska jag gå introduktion till natten, så ikväll ska jag försöka vara vaken så länge som möjligt så jag ställer om mig lite iallafall.

Idag har jag vart ute med min moster, hennes man och en kompis till dom och plockat blåbär. Så nu har jag precis bakat blåbärskakor. Blev skitgott!


Utsikt från Galtis

MILJONER ORD FÖRSVINNER

borde jag fortsätta blogga, nu när alla kompisar far åt olika håll. nu när man inte kan träffa dem hur som helst? vi får se om jag får lusten tillbaka..


RSS 2.0