DETTA INLÄGG ÄR TILL LOVISA SÅ HON SLUTAR KLAGA

Ojoj, jag har vart jättedålig på att blogga och Lovisa har klagat!
men, hm.. det har ändå hänt ganska mkt. fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
kan iaf berätta att min körskollärare var sjuk idag så jag kunde inte ha min körlektion. och nu sitter jag hos natalie och vi ska plugga. får se hur det går med det men jag skulle faktiskt behöva det. har redovisning imorn.

Och nu behöver jag lite tips från er.. Julklappstips!
vad kan man ge till famlij, vänner osv?
Kom på nåt, vad som helst, för en smartskalle till kompis kom på att vi skulle ha lilla julafton så då måste jag köpa asmånga (nej jag skojar bara, det var en rolig ide)

och jag saknar usa jääääättemkt!


(typ vid mexikanska golfen)

BÄRRUTOR

Idag under biologin så ringde ett konstigt nummer både mig och Natalie, men vi svarade inte för det var, somsagt, lektion. Vi kollade upp numret på både eniro och hitta, men det fanns inte någon som hade det numret! och när jag försökte ringa upp så var det upptaget. Men när jag cyklade hem så testade jag ringa igen och då fick jag svar. Det var från New Call, ett ställe där de säljer lotter via telefon (typ), och vi hade sökt jobb där. Så nu ska jag på jobbintervju på fredag! det ska bli spännande, men jag tror inte att det kommer vara så värst kul, men vad gör man itne för pengar?


REPLACEBLE

Okej, nu har jag vart jättedålig på att blogga med saken är den att jag varken har haft lust eller tid. Men, nu har jag tråkigt. Jag borde sova, men kan inte. Så nu kan jag skriva lite. tror att anledningen till att jag är sömnlös är att jag var ledig idag! det var såklart skönt och det enda värda jag har gjort idag är att ha vart på en teorilektion.
har börjat med körkortet på riktigt och min första körlektion ska jag ha på torsdag! känns väldigt spännande.
lägenheten har fortfarande inte blivit klar, men nu är det inte mycket kvar. han ska måla i hallen, och sen borde det vara klart. fast han är seg så det kommer säkert dra ut ännu mera. + att farmor ska komma när det är klart och putsa fönsterna, hänga upp gardiner osv. men det ser jag fram emot så det blir riktigt färdigt!

sen taggar jag the killers nya album som släpps snart! hoppas på att den är bra, riktigt bra. har hört 2 singlar från den och dom är bra. såå.. då hoppas jag att rsten av skivan är det, hehe.


Nemen.. nu borde jag ändå sova. hoppas jag får tillbaka blogglusten och skriver oftare
Godnatt!

Jag hatar att du gör mig så jävla förvirrad.

KILLERS


RSS 2.0