YOU'RE TO NEAR ME NASTY BOY-GIRL

2 lektioner kvar, sedan helg! åh. fast efter skolan ska jag och sandra till röbäck och städa och bli rika. och sen, då är det helg på riktigt! och hemma har internet slutat funka och det suger. då kan jag inte vara apiZZznörd eftersom det är blockat på skolan. buhuhu-hu. men jag klagar inte typ. eller jo lite.
men nu kom kjell och det innbär fysik.

VILKEN FÄRG HAR SJÄLEN?

Igår var det nationellt prov i engelska. det gick bättre än vad jag trodde faktiskt. och det är bra. fast det regnade, det är inte bra.
Men idag är det sol. fast jag är trött. jag vill ha valborg. och sen vill jag hem och sova. eller så kanske jag ska gå ut och fota lite. eller jag vet inte. hem vill jag iallafall.

sen är typ alla människor dryga idag.
när jag är pigg och glad igen ska jag göra något revolutionerande.

LONG BEFORE ROCK 'N' ROLL

söndagkväll. igår var vi på stan hela dagen och sedan globen och mando diao. det var verkligen hur nice som helst! fyndade lite allt möjligt också! idag tog vi en promenad till en galleria här i närheten. när vi kom hem så började dom med att grilla mat, så det blev grillat till middag =) sedan har jag, jessika, hedvig (9 år) och astrid (7 år) sett på hajen. jag tycker dom var sjukt coola som vågade det! =D


Notera hur grönt gräset är och hur alla steker.




Bästaste bästaste Mando Diao

Imorgon går bussen 10.55 från stockholm city till gävle och där blir det att äta lunch med pappa, kanske gå lite på stan, för att sedan åka lastbil med honom hem till umeå igen. det känns som att jag kommer vara väldigt trött på tisdagen, och direkt på morgonen väntar ett nationellt prov i engelska, åh vad kul. men nu har jag kul =)


STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

nu är vi framme i stockholm efter en ganska dryg bussresa. det hade blivit något fel, eller så var det fel på busschauffören, för vi fick aldrig en paus då man kunde gå ut och stäcka på sig. så det var drygt. sedan har vi åkt över högakustenbron 3 gånger på en kvart, och på samma  kvart åkte vi också under den, hur coolt är inte det?! =D
sen tunnelbanan och pendeltåget var skumt för vi höll på ta fel, men vi kom på rätt tillslut, så nu sitter jag här, i sollentuna, i en lyxvilla som har hur fint läge som helst. och det gör det ju inte sämre att vädret är toppen! minst 20 grader och strålande sol. jag, jessika och mamman här var ute på en promenad för ett tag sen och det var typ jätttejätte varmt. och då hade jag strumpbyxor och en munktröja. blir tshirt sen, hehe.

hoppas ni är avundsjuka och har dåligt väder. snart ska vi på stan och shoppa. hejdå!
(peter, jag behöver inte usa nu)

JUST THE BEGINNING

nu har resan påbörjats och vi är i stöcksjö just nu.

HIGH HEELS

nä okej, jag hatar inte världen =)
nu har jag handlat, letat fram kläder och börjat packa inför imorgon. ungefär 9 timmar buss med jessikapersika kommer bli mysigt! jag taggar! och imorgon ska jag skita i friskvården för annars blir det så stressigt och jobbigt (sen får jag också sovmorgon, hihi) och sen kommer kamerorna med så ni ska få se niceiga bilder!
och jag säger bara FUCK IPRED!

och jag läste nyss att kent ska släppa ett nytt album! det ser jag framemot!
upptäckte precis att vi hade glömt ett mjölkpaket framme sen i förrgår....med mjölk i. verkligen jättetrevligt

STANDING IN THE SUN I'M WAISTING MY TIME

jag vet inte vad jag sksa skriva. JOE

men jag hatar världen iallafall

OPINIONS, KEEP THEM TO YOURSELF

åh vad jag älskar skola. MUMS med historiaprov där jag inte kan någonting imorgon, religionsredovisning där jag kan lite fast det är drygt ändå. fast sen var det inget mera men jag hatar det ändå. och sen vill jag gå och lägga mig för att inte vara så jävla trött (jag har insett att jag behöver typ 10 timmars sömn minst för att inte vara trött) imorgon, sen måste jag också duscha. fast först måste jag skriva klart det sista på religionen OCH läsa 30 långa dryga sidor i JÄVLAÄCKLIGA HISTORIABOKEN!!!!!! och sen kommer peter och säger hur fint väder och hur härligt han har det ÅH vad glad han blir

fast nu kanske man undrar varför jag sitter och bloggar när jag har massor med äckel att göra... och det är för att det är för äckligt att göra det!!!!

sen ska jag lägga in en bild på mitt blonda hår och så ni får se hur brun jag är! 

DU HAR SKRATTAT ÅT MIN HUMOR LIKA GOTT SOM JAG ÅT DIN

jag taggar stockholm sjukt mycket just nu. inte minst för att det verkar bli superväder då vi ska dit! fast det som är lite dåligt är att jag har 20 kr på mitt konto.



något som jag däremot inte taggar är skolan. matte imorn första lektionen....nejtack. har två prov som jag har missat. eller ett har jag missat och ett fick jag ig på. men helt seriöst tycker jag det är okej, för dagen innan vi hade provet så hade jag teoriprov och samma dag som igprovet hade jag uppkörningen. så jag satt och va nervös. och när jag ändå håller på att klaga så har jag fått en blåsa mellan två tår. det är lite obekvämt som.

btw sa anna något ganska äckligt i lördags.
anna: frida, vill du veta min dusch historik?
jag: ÖH? ....jahaaa.
anna: jo kolla, i onsdags duschade jag sist, och både igår och i förrgår var jag ute och joggade!
verkligen jättenice. tur jag inte bor med henne!

KNÄCKEBRÖDSDANSEN

detta klipp äger. linda tycker dom är snygga. jag tycker dom är roliga


FRUKOST BLICKEN

Ingen har väl missat frukosttjejen? och tyvärr så har min vän peter gjort en tribute. min syster gjorde en fin bild på dem och här är den!

Vem har bäst frukostblick?

HOT DOGS


COME ON, COME ON, DRESS ME LIKE A QUEEN



+



+



=
FUCKIN' AWESOME


RÄKNAR DAGAR, RÄKNAR ÅR

det här är en värd blogg

TAKE MY HAND AND CLOSE YOUR PRETTY EYES

christine och david från mjölby är hemma. dom kom förbi mig igår och vi hade tänkt fara ut på krogen. det blev en jättetrevlig kväll! var inge drag från början, men sedan, då jävlar! kan berätta att jag har sjukt ont i fötterna efter dom där högklackade skorna. var hur som helst jättetrevligt! =)

iallafall så är det hur härligt som helst med lov och jag har kommit på att april är snart slut. eller det kommer går fort. för lovet kommer gå hur fort som helst och sedan är det typ mitten av april. och två veckor går ändå fort nu när det är ljust och vårigt. så snart maj! =D


mina finaste!


DU VINGLAR BAKFULL HEM TILL VÄGGAR UTAN SVAR

igår åkte jag och linda till mig i bjenberg, det var trevligt värre! förutom att när jag och sandra skulle åka från oss på gimonäs så kom inte bussen och vi började oroa oss över att missa bussen från vasaplan. men iallafall när vi väntade på bussen här på porfyrvägen (tortyrvägen) så hade vi lite kul ändå


sen ska jag lägga in en fin bild på anna, men det gör jag inte nu för hon vill inte. men jag ska göra det i smyg. hihi. ni får hålla er till tåls även om det är svårt =)

SILENCE

såhär känner jag mig just nu.....

...lite sliten

JAG ÄLSKAR MITT MENINGSLÖSA LIV

idag fick jag lindas födelsedagspresent, den var asbra! åh, jag är glad! ni kan ju se själva


taaack så jättemkt linda! det var hur bra som helst! och du som oroade dig över om jag skulle bli glad!

HAPPY ENDINGS, NO THEY NEVER BORED ME

idag har jag vart effektiv. klockan halv ett så var jag klar i skolan (provet), jobbat OCH ätit lunch! så jag är bra. sen så har jag bara vart på stan under eftermiddagen och det har ju vart asfint väder! =D och jag köpte två par nya skor men om jag lägger upp bild på dom så kommer natalie och peter slå ihjäl mig. eller dom kommer nog ändå göra det eftersom jag sa det nu, men WHATEVAH!

sen så har jag bakat med fransyskor. det är ganska coolt.
men nu ska jag lägga mig i soffan, läsa en bok och njuta av HELG! ägda alla som inte har de!



och svar på anonyma kommentaren: du suger och du har inte helg!

RSS 2.0