BRÄNNA

Egentligen är det ganska tråkigt att vara ensam hemma en längre tid här i Bjenberg för det finns absolut inget att göra.
Jag är också ganska avundsjuk på familjen för dom är på gotland och har det jättekul medans jag kliver upp klockan 6:00 och far och jobbar varje dag. Fast det var helt okej idag, vi pratade på ganska mycket när vi höll på att skyfla gravarna så tiden gick fort. 
Jag har även bränt mig jävligt mycket mitt på ryggen och jag når inte att smörja själv och eftersom ingen är hemma så kan jag inte få hjälp med det, sååå... det är bara att härda!
Nu längtar jag tills jag får lönen, då ska det inhandlas en systemkamera! =D 

KYRKOGÅRDEN

Andra dagen på kyrkogården. Helt okej, fast lite tråkigt. Men är då myckeeet bättre än förra. Skaffade mig en snygg bränna igår med hjälp av brottarlinnet jag hade på mig, haha! 

Och hörni! Jag har funderat på mitt framtida systemkamera köp och jag kan inte bestämma mig riktigt, ska jag köpa en begagnad kamera som är inköpt dyrare och har mer finesser, men priset är lägre, pga att den är begagnad, eller ska jag köpa en ny, där jag är säker på att det funkar och är fräscht, men inte möjligtvis få samma finesser?
Hjälp mig!

BESÖK HOS MOSTER

Sådär! Nu är jag hemma efter att ha vart hos min moster och hennes man och hjälpt dem på gården med lite olika saker. 
Orkar inte berätta så mycket för det är inget intressant att berätta. Eller jo. Nu är jag ägare till en Nissan Sunny, som väntar på mig där tills jag tagit körkort! =D
Tog lite bilder, enjoy!



Detta är shetlandsponnyn Rocky!



1,5 mils tur med häst och vagn. 



Jättebjörnen Thor.



Alla hundarna, Thor, Solo, Tanja och Jimmy

Nu väntar duschen, sedan sängen. Imorrn börjar jag jobba på kyrkogården.

BILDER FRÅN STOCKHOLM

Så, nu är jag äntligen hemma från Stockholm. Här kommer några smakbitar!









Jaa.. ni får nöja er med det där =)

HEM

Alltså det här suger! VI har inte gjort NÅGOT dom närmsta dagarna för vi ointe har haft pengar...

JAG VILL HA MIN LÖN OCH JAG VILL HEM!!

SOVAAA

Jahapp. Igår gjorde vi absolut ingenting. Vi sov till 1 och Peter pluggade typ hela tiden. Natalie, Anton och deras familj har farit nu så det kanske är en anledning till att vi har så tråkigt (eheheh).
Menmen.. idag kanske vi får roligare. Vi har inget planerat utan vi får se vad som händer =)

Vad ska ni göra idag?

ÄNNU MER SHOPPING

Sex and the city filmen var hur bra som helst! till och med peter gillade den! =D

Igår så var vi ute och shoppade mera. Jag köpte ett par jättefina skor för 200 kr och en Ramoneströja för 50 kr! Hur bra som helst. Sedan for vi ut med Natalies och Antons familj + Antons kompis familj och åt middag på en restaurang. Efter det for vi till deras husbilar och chillade där. Mysigt!
Natalie följde med oss hem och sov här. Tyvärr så hade Peters bror och hans kompis som han bor med kommit hem så vi var tvugna att sova i soffan. Igen. Och den här gången var vi tre stycken.
Jag kan lova att jag var ganska trött och sur imorse. Men iallafall.. vi for på stan igen och köpte kaffe och glass och var med Natalies familj igen och bla fikade.
Sedan blev jag och Peter lämnade och vi gick och handlade lite mat, och sedan åt vi på Sandys, jättegott!

Nu har jag nyss vart ute med Nala en sväng och jag tror att jag ska se lite på tv. Ha det bra!

SHOPPING

Igår var det grönan med massor av karuseller med Peter, Natalie, Viktor, Anton, Anton och Alicia. Riktigt kul, fast lite synd att rävarna (Natalile, Peter och Viktor) var så fega. De vågade sig inte på dom värsta, som Fritt fall och Katapulten.
Idag var vi på bla gamla stan och shoppade. Hittade en Mando Diao-tröja för 39 kr och ett linne för 24. Har inte shoppat så mycket än eftersom Natalie for så tidigt och det är inte så kul att gå och kolla i affärer med killar. Eller inte med Viktor och Peter iallafall, hihi!
Och ikväll ska jag och Peter åka och se Sex and the city-filmen, har hört att den ska vara riktigt bra, så jag har vart sugen på se den ett bra tag. Så det ska bli kul =D

Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder för min usb-sladd är hemma, så ni får vänta!

STOCKHOLM

Ikväll åkte jag och Peter åkt till sthlm, och nu sitter vi hos hans bror. han har en jättefin hund som vi ska se efter när han åker bort. Hon har nyss utsett Peter till hennes bitch genom att jucka på han medans han låg ned på golvet. MUMS.
Imorgon blir det grönan med Natalie, Anton, Viktor och några till, och på onsdag blir det shopping! =D

FREDRIKA

Nu har jag kommit hem från en heldag i Fredrika.
Vi åkte vid nio på morgonen och jag övningskörde (=D) dit. gick jättebra! framme i Fredrika så var min moster (Kattis), hennes man Jens, Jens föräldrar från tyskland Heinz och Marga och såklart våran familj.
sofia skulle vara med i en springtävling där hon kom tvåa, grattis till henne! 


Lite senare åkte jag, Kattis, Jens och hans föräldrar iväg och badade med 2 av deras hundar, Solo och Tor där de busade och lekte. Man blir så glad av att titta på hundar och springer runt och är lyckliga.


När jag var mindre brukade jag alltid åka till Kattis och Jens så fort jag hade lov. De bor i en by som heter Kallbo, mitt emellan Sorsele och Arjeplog, och de två är de enda invånarna, förutom deras djur vill säga. Man kan nästan säga att de lever lite gammaldags, försöker klara sig på vad de kan odla och föda upp. Just nu har de 4 hundar, jag tror alla är vallhundar, ca 40 getter och får, 2 hästar, 2 kor och några katter. Jens kör motorcykel till hagen där korna går på bete på sommaren för att mjölka 2 gånger per dag. Ena hästen använder de till jordbruk, och andra är en liten ponny som de har för sällskap. Jordbrukshästen är en korsning mellan Shirehäst och Tinker, två väldigt stora raser där shirehästen är världens största hästras! Så jag kan tänka mig att det är en häst, som man kan kalla häst. 
Jag har säkert glömt nåt, men det jag ville komma till var att jag fick ett erbjudande. Om jag kom till dom under en vecka och hjälpte till att slå hö med hästarna, så skulle jag få en bil av dom, deras Nissan Sunny! Självklart tackade jag ja. Jag som tycker att det är ett nöje att bara fara dit och få mysa och ta hand om djuren =) så jag ska dit nästa vecka någon gång. 
som ni kanske vet så har jag funderat på att köpa en systemkamera, och lyckligtvis nog så har Jens hållt på med det, så nu har jag värsta läraren! =D 

Jag och pappa for hem tidigare från mormor och for sedan till farmor och farfar ett tag. fick titta på ett köksbord till lägenheten som farmor hade. Det var i perfekt storlek och allt, men lite fult. Men jag kom på att man kan lägga nån stor duk över det så då syns den inte! Måste bara höra vad Sandra tycker om det.
Haha och ett citat av farmor när hon fick reda på det där om bilen.
"Alltså Frida, du är ju värsta lyxliraren!"


MÅLNING

Idag har jag och Sandra målat om 4 stolar, en pall och en byrå till vitt från en väldigt klatchig färg, mintgrön. Kom på att jag borde ha tagit före- och efterbilder när vi hade börjat måla den sista stolen. Jaja, fina blir dom iallafall! =)

KVÄLL

Nu har jag nyss sett filmen the happening. den var ganska konstig och orealistisk. jag gillade den inte iallafall. jag har sett några filmer på rad nu som jag inte har tyckt om, så har ni några filmtips på bra filmer?
På lördag åker familjen till mormor för att träffa min moster, hennes man och hans föräldrar som är här på besök från Tyskland. Ska bli trevligt att se dem, var ett tag sen. Självklart följer kameran med. 
På tal om kameror så har jag varit ganska dålig på att lägga upp bilder här och jag själv tycker det är roligare att läsa ett inlägg som innehåller bilder, så jag ska skärpa mig!

På måndag åker jag till Stockholm med Peter i en vecka ungefär. Vi ska ta hand om hans brors hund medans han är borta, och vi ska bo i hans lägenhet. En dag hade vi tänkt spendera på Gröna Lund! Ska bli riktigt kul och samtidigt skönt att komma bort ett tag. 

Nu ska jag försöka sova. Godnatt!

LÄGENHET

Nu har vi vart och kollat på en lägenhet i umeå, och den är vår, min och Sandras! =D 
det är en stor 1:a som var rätt så mysig på Gimonäs. 
gaaah, jag är gladast i världen!

SPÖKEN OCH GASTAR

nu har jag nyss vart ute och övningskört med mamma. vi var på strömpilen och jag fick två tröjor och ett par solglasögoon! =D sedan for vi till en av mammas kompisar och var där ett tag. vi satt och pratade och kom in på det ockulta. bla anden i glaset och andra spökhistorer och jag fick höra ganska mycket, eftersom både mamma och hennes kompis tycker sig kunna känna av sånt som inte står rätt till, som om det finns andrar eller liknande någonstans. jag tycker det verkar jättespännande, men dom säger som "låt bli det, det är onödigt" och "du vet att vinden finns, varför färga den för att se den blåsa?"

imorgon så ska jag ta bussen som kanske är här vid 11.45 till umeå och fara på banken och kolla vart mitt studiebidrag för maj har tagit vägen, för jag har inte fått det än! =( 
sedan ska jag till Natalie och sova där! =)

1-3 JULI

Nu har jag, Natalie, Peter, Johannes och Anton tillbringat några dagar i Natalies och Antons stuga. På tisdagen gjorde vi inte så mycket, lagade middag, badade och spelade wii. 



Då hade ännu inte Anton kommit, utan jag och Peter cyklade på onsdan till Umeå för att köpa lite medicin osv. då hämtade vi Anton. Den cykelturen regnade det som om det aldrig hade regnat förrut. Jag hittade även en mobil som låg på stan i typ en vattenpöl. Hoppas att den fungerar för den som rår om den.
Senare när vi kom tillbaka till Stöcksjö (där de har stugan) så gick vi och badade och bastade. Sen blev det skräckfilm! Gah vad jag älskar att titta på det. Vi såg Creep, Boogieman och The number 23. The number 23 var den bästa av dem, men de andra var inte så jättebra. 
När vi hade tittat så gick vi och kollade på soluppgången och Anton hittade en 50-lapp på sjöbotten! =D



Sedan gick alla och la sig förutom jag och Anton som ville spela wii ett tag, så vi gjorde det. Men vi blev lite ägda ett tag för vi hittade inte wii-remotern och letade efter den i typ en halvtimme. Vi rotade genom Peters väska och där var den. Så vi spelade och spelade och Anton blev hungrig så vi hittade korv i kylskåpet så vi grillade den i kaminen där vi hade gjort upp en brasa. Vi lekte också med en korv...



Korvhumor.
Och idag "väcktes" jag av att en idiot sprutade vatten på mig......
Nu orkar jag inte skriva något mer för jag är trött. Men kort sammanfattat så var det sjukt kul!

RSS 2.0