JAG DRAR VIDARE

imorn far jag igen! det ska bli asnice faktiskt. inte att kliva upp halv sju. men jag kan väcka er med sms om ni vill. ja,det ska jag göra. väcka er. om jag inte får sova ska inte ni det heller.
nu ska jag vänta tills mina jordgubbar har växt klart sen ska jag sova. men medans: family guy

OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD

krogen igår med linda var asnice!

EN SÅNG FÖR VÅR ELIT















'

nu har jag iallafall kommit hem. jag har myggbett på kroppsdelar jag inte visste om att jag hade och är ganska trött. kunde inte sova på bussen för att några ungar satt snett framför mig och pratade som fan. men en sak var ganska kul.

unge: mamma, är det långt kvar?
mamman: ungefär en timme
unge: hur länge är det?
mamman: som bolibompa!
unge: .....är vi i sverige?


NU KAN NI KALLA MIG THE SUNDANCE KID

tidigt imorgon bitti åker jag. mina plantor på farmville kommer att dö :(
hejdå

BADGERS

den här låten har förstört mig och troligtvis alla andra som var på trästock. hörde den i en film som jag såg idag och blev galen. ja, galen är vad man blir av den.





dessutom så vill jag se en film som har premiär snart på bio. bäst-tarantino har gjort den och då är det klart den är bra! 21 augusti är det iaf och då är jag bänkad i en biosalong.



(den riktiga trailern gick inte att bädda in i bloggen så tog den här istället)

YOU'RE SO FUCKING SPECIAL



han och jag har en dejt den 26 november.

(här är en låt jag hittade)

FUCK THE SYSTEM

tog bara bilder i början av första kvällen och när vi stannade på en rastplats på hemvägen. jag hade ju annat för mig. men trästock var skoj! kom hem igår natt, och sov till fyra idag. så just nu är jag inte så trött. ska nog börja läsa den andra boken av stieg larssons triologi.




BRINN HJÄRTAT BRINN

idag bär det av till trästock!

LILLEBROR, BLI INTE SOM JAG NÄR DU BLIR STOR

igår kom linda och miriam till mig och vi gjorde sushi! det blev jättegott och sedan såg vi på SATC, asmysigt.
jag märkte idag att lars winnerbäck spelar i umeå den 26 november och jag längtar!
nu väntar jag på anna, vi ska ut och springa eller typ boxas, ehhe.

jag tänkte lägga in ett youtubeklipp här men glömde vad jag skulle lägga in.

FIRST OF THE GANG TO DIE

igår gjorde jag middag. jag tror jag är japan i grunden.ser ni hur fina dom blev?



nu har jag jobbat klart för i sommar. det var faktiskt rätt så kul. nu ska jag städa sen ska jag sätta mig och läsa min bok. åh, den är så bra.

FF

ser ni vad jag har gjort?



face by: anna

KNOW THAT WE KNOW NOTHING

kidag när jag kom hem från jobbet låg ett paket från posten och väntade på mig. det var två böcker jag har beställt efter. har hört att dom ska vara jättebra, så jag hoppas på det.








I VÄNTAN PÅ EN LÅNG KALL VINTER

idag har jag jobbat. från 9 till 12 ungefär. det kändes bra för jobb = pengar. på tal om pengar hade jag tänkt att bli duktig och spara pengar. jag har öppnat ett till konto där jag sätter in pengar som jag ska spara till roliga saker. tex resa. det kommer att bli ett fint konto.

EN VÄN MED EN BIL

jag har kommit fram till att jag är dålig på att blogga. men en sak ska jag berätta för er, kära läsare, jag vill hitta ny bra musik.


MAN IN THE MIRROR

och som föredetta jättestor fan av michael jackson så måste man väl ändå nämna honom och hans död. och jag är fortfarande ett fan av honom, för er som inte visste, men kanske inte lika stort som förut. hans musik är ju verkligen en klass för sig, och kan inte jämföras med många av dagens artister och band. jag sitter och lyssnar på hans musik just nu och vilken nostalgi!


RSS 2.0