Linda äger

Heeeeeej!
Det är friiida xD Jag sitter med Natalie och Linda hemma hos Natalie. Linda äger! Natalie spelar zelda så hon äger inte säger Frida (alltså jag) Nu är det helg det är as nice och vi längtar till sommaren! xD


hejdå

automatickid.blogg.se

JAG DRÖMMER MIG BORT

Nu sitter jag på skolan i ett tomt klassrum med natalie och olivia. vi har övat på redovisningen som vi har snart. sen fick jag en jättecool sak som natalie hade med sig som var från erina, jag vet inte vad det heter men cool var den! =D



bara en radombild som jag tog i somras

jag längtar till helgen också. bara så ni vet.


HALKBANA

Nu sitter jag hos natalie och har snott hennes dator och internet, eHEHH
idag gjorde jag halkbanan! gah, det var askul! ni som är nervösa inför den behöver absolut inte vara det för det är bara kul! =D 
sen nu när jag kom till natalie hade hon och hennes syster vart och shoppat. och då hade hon köpt ett par jättesöta skor till mig! värsta snäll hon är ändå =] 


LIVET ÄR HÅRT

bara så ni vet så har jag inte internet hemma längre för det oskyddade nätverket som vi snyltade av finns inte längre, så jag är ledsen.

PLING PLING PLING

Just nu så ligger jag och läser en engelskabok som ska vara utläst och jag ska ha skrivit en essä på 3 sidor om den till på fredag. jag är på sida 13. bra kämpat Frida!

och en annan sak.. det blir ingen önskelista för jag kommer inte på något! ni som ville ha en får istället använda eran fantasi =)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


And I miss this bitch alot!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har bestämt mig för att detta år kommer bli det bästa året någonsin. Och sommaren speciellt. Jag längtar! Och på tal om sommar, jag har värsta super sommar nostalgi låten!




Fast det känns lite jobbigt att jag redan taggar sommar... det är ju trots allt bara januari.

WELL I GOT SOMETHING TO SAY

Nu är jag hemma i bjenis och jag är jättetrött! skrev ett friskvårdsprov imorse och det gick väl halvbra. Ikväll hade jag och anna tänkt se en film, Alone, som verkar bra. =D
förövrig så var jag på punch out igår, och jag har inte fått någon träningsvärk! :O har du fått någon linda?



HAHAHA, kolla ungen! =D=D=D=D

J'AI PERDU MES REPÈRES

Nyss hemkommen från skolan där jag inte har gjort så mycket i idag. Var verkligen en sån där dag då hjärnan inte kan koncentrera sig, så ja, inte mycket blev gjort. Iallafall så är det några som vill att jag ska göra en bättre önskelista än den jag skrev sist, men jag tyckte att den va bra! =( Men jag ska iallafall fundera ett tag...

Ikväll blir det bodypump med några tjejer från klassen och det kommer bli hur skönt som helst!
Och, Johannes, om du läser det här så måste vi göra värsta föreläsningen för natalie om varför hon ska sluta äta pommes frites! Hennes beroende är sjukligt!

NÄR DET BLÅSER PÅ MÅNEN

Idag hade jag tänkt ut något jättebra att blogga om me jag kommer inte på det nu =(
Iallafall, idag var det skola som vanligt, friskvård, biologi och svenska (nu jävlar ska jag lära natalie att hennes älskade pommes frites inte är bra för henne). På svenskan ringde brandlarmet också och jag blev glad för vi hade svenska som inte är kul. Vi var tvunga att springa ut för och lärarna såg lite oroliga ut allt. De sa att detta inte var en övning. Då blev det genast spännande så jag skyndade mig till klassrummet för att hämta min dator och väska. (Jag kunde ju trots allt inte lämna dom i de eventuella lågorna) Men inte fick jag ta min jacka inte!
Som tur var, för min jacka, så var det bara någon som hade rökt inne på toaletten, och, som otur var, för mig, så fick vi fortsätta med den jävla svenskan.
btw, så stod det om utryckningen på vk.se vilket var ganska coolt.



Där har vi riktig eld!

Om en vecka ska jag köra halkbanan! Jag taggar asmkt! =D sen är det typ... 4 veckor kvar tills jag blir 18 (jag undrar hur många gånger jag har nämnt att jag taggar 18 i bloggen egentligen, men jag gör ju det, så ni måste veta det!)

Och Peter ville att jag skulle skriva en önskelista, så varför inte. Det jag önskar mig är:
- En diskhora
- En städhora
- En tvätthora (ev. skulle detta kunna vara samma person som de två översta)
- En bil (om jag ska kunna skjutsa er måste det ju vara i någonting?!)
- Så mycket pengar att jag inte behöver jobba alls i livet
- En lyxvilla någonstans där det är sommar året runt
- Ett spökslott (sånt som dom har i Mysteriet på Greveholm), detta slott ska vara i sverige för jag vill ju kunna prata svenska med spökena.

Ja, denna lista kan göras lång, men om peter har några mer funderingar på var jag önskar mig så kan han be mig göra en till =)

VATTEN ÄR ETT GIFT

I helgen fyllde Peter 18 år, och jag har inga bilder för jag inte tog några. HEHE. men det var askul. och nu är det bara en månad kvar tills jag blir 18! ojoj, fast nu har jag fysik, hejdå!

I HATE THE WORLD, BUT I DON'T HATE THE NEIGHBOURHOOD SQUIRRLES, I LOVE THEM

Nu är det -26 grader här! När jag gick till bussen imorse gjorde det ont att andas! Och sen måste jag gå ner till sjukhuset för att äta lunch =( och sen har vi skridskor.. iofs så är det i en ishall, men ändå! jag vill inte! det är för kallt för att man ska kunna fungera normalt! VILL INTE VILL INTE VILL INTE!

Jag har nyss haft friskvård och nu sitter jag med Lovisa och hon pluggar matte. sen är hon ganska elak också. hon vill inte gå och äta lunch lite tidigare med mig för att jag ska hinna mer bussen =(
Men snart så är det helg och det ska bli skönt! Peter är orolig över sin present, men jag tycker den va jäääättefin! eheheheh.


HEUREKA!

Nu har jag slutat för dagen, och klockan är inte ens 14! Torsdagar är sköna. dock så har jag slutat vid den här tiden nästan alla dagar i vecka pga att lärare har varit sjuka. Mycket bra, hehe.

På fysiken så hade Kjell (våran lärare) med sig ett akvarium med vatten, och två oöppnade Colaburkar, en med vanlig cola och en med cola light. Han stoppade ner den vanliga colan först, och den sjönk till botten. Sedan när han stoppade ner lighten så flöt den! Mycket mysiskt.

I helgen så fyller peter 18 år! ska dit på middag, med en massa människor, ska bli jättekul! jag och natalie håller på med en present, den kommer bli hur bra som helst. (peter kanske visar i sin blogg sedan, om han tycker om den, heheh)

Nu sitter jag i ett grupprum på skolan, tänkte försöka plugga lite. jag har en körlektion kl 15.15 osm jag ska till, så jag har ju tid.



Jag vill ha sommar!

BLÖÖ TYST

kom nyss hem från skolan. inte kul.. INTE KUL, fyfan nu ska jag sova GODNATT

03.45

Skola om ungefär.. 5 timmar. Jag och sandra bestämde oss för att inte sova något, för iaf jag, hade vaknat sent idag, och det är så jävla drygt att kliva upp tidigt och man inte har sovit så mkt, så lösningen på problemet är att inte sova något alls! =D (hoppas att mamma inte läser det här)

jag drack precis upp en stor kopp väldigt starkt kaffe, och än sålänge går det bra. vi har ändå gjort lite nytta, som tex rensat papper, tvättat och plockat undan lite. jag har även ägnat mycket tid åt att smörja in mig med min nya body butter.

och jag tänkte bara förvarna dom på skolan som läser min blogg att inte vara dryg med mig imorn, ni behöver helst inte prata med mig. för jag känner redan nu att jag inte kommer vara så jätteglad.

nu tänkte jag leta rätt på en fotkräm och smörja in mina fötter (HEHEH tarantino varning)
och förrestennnn! är det någon som vet av en bra festival i sommar som man kan fara på? (18år + körkort = en bra sommar)

HE DOSEN'T LOOK A THING LIKE JESUS

Hhaha, jag suger verkligen på att vara aktiv på bloggen. menmen.
Iallafall så som ni alla vet är 2008 slut, och det året har varit väldigt bra. men jag har bestämt mig för att 2009 kommer bli bättre. startade det nya året med underbara människor och även en början till en ny vänskap! =D
Jag hade med mig kameran men tog tyvärr inga kort. men det måste betyda att jag hade för roligt för att tänka på att ta kort =)

Och sedan har natalie och anton kommit hem från thailand. vi hade ju som planerat lilla julafton och jag fick 2 cdskivor av Natalie, ett par miniatyrskor av anton, bodybutter av viktor och peter, och sist men inte minst.... en mungiga av johannes! det var.. oväntat men jättecoolt! xD

Nu är jag hemma i bjenberg och blev nyss överraskad med varm choklad som anna hade gjort. hon är snäll hon. Imorgon ska jag åka tillbaka till umeå och nu ska vi ta med oss en taklampa, (YEY första!)

Något som jag har funderat på är att ha ett tema på bloggen att skriva om. jag har ingen aning om vad, så ni som läser kanske har något bra förslag?

YEY

IDAG ÄR DET 2:A JANUARI OCH DÅ KOMMER NATALIE HEM!!!!

RSS 2.0